Inspirerende workshops en cursussen beeldhouwen en boetseren voor jong en oud

Agenda: Beeldhouwen voor de vrouwen in Nepal

Let op. Dit agendapunt ligt in het verleden. Kijk in de agenda voor andere data

Datum: 13/07/2019
Tijd: 10:00 uur - 17:00 uur
Kosten:

Kosten: € 100,- all in
Yael verzorgt een uitgebreide en feestelijke Midden-Oosterse lunch

Een bijzondere beeldhouwworkshop met een feestelijke Midden-Oosterse lunch

OP ZATERDAG 13 JULI gaan we een gezellige dag beeldhouwen voor het goede doel: Namasté Foundation. Cursisten Yael, Elly en mogelijk ook Margot reizen in oktober naar Nepal (op eigen kosten uiteraard) om een cultuurreis te maken en het vrouwenproject te bezoeken. We willen als groep €50.000 meenemen voor de vrouwen in Nepal. Investeer jij mee?

Namasté Foundation geeft alleenstaande moeders in Nepal een ondernemerstraining en een kleine lening. En dat is hard nodig, want een vrouw wiens man overlijdt of haar verlaat, is samen met haar kinderen vaak niet meer welkom bij de schoonfamilie en haar eigen familie. Daarbij heeft ze vaak geen opleiding of werk. Namasté Foundation geeft vrouwen de kans om met hun talent en kracht een nieuwe toekomst voor zichzelf en hun kinderen op te bouwen.

DE WORKSHOP: op deze dag maak je een beeldje van zachte steen. Heleen en Margot staan jullie bij om in één dag een prachtig beeldje te maken door te raspen, hakken, vijlen en te polijsten.
DE LUNCH: Yael verzorgt een uitgebreide en feestelijke Midden-Oosterse lunch.
TIJD: 10.00 – 17.00 uur
KOSTEN: €100 all in

De gehele opbrengst van deze dag gaat naar het vrouwenproject van Namasté Foundation. Kun je niet komen, maar wil je wel graag aan het project bijdragen? Dan kan dat via de website van Namaste Foundation. Geweldig bedankt!

Aanmelden

Inschrijven is niet meer mogelijk. Kijk in de agenda voor andere data