Inspirerende workshops en cursussen beeldhouwen en boetseren voor jong en oud

Reacties

Reacties

Graag hoor ik je mening of ervaring over de Beeldhouwwerkplaats. Laat ze hier achter in het Gastenboek.

 1. Nienke Muller schreef:

  Ik ga al een paar jaren, elke 3 de zaterdag van de maand een hele dag beeldhouwen bij Margot in Oentsjerk. Ik kijk telkens weer naar uit om naar de werkplaats te gaan en Margot en de andere cursisten te ontmoeten. De sfeer is ongedwongen, plezierig en inspirerend. Er wordt gelachen en er is ruimte voor een serieus moment.
  Een heerlijke verzorgde lunch brengt een fijne onderbreking na een ochtend beeldhouwen en geeft weer energie voor de middag.
  Voor mij betekent beeldhouwen diepere lagen binnen mijzelf ontmoeten en middels het bewerken van steen vorm te laten krijgen.
  Margot is voor mij iemand met een open houding die in staat is dichtbij cursisten(jong en oud) te staan en hen te bewegen iets van binnen henzelf in steen, klei, te laten vormgeven.

  Verras jezelf en kom een keertje beeldhouwen. Wie weet pakt het je en laat het je niet meet los!!!

 2. Gerry Draaisma schreef:

  Mijn dochter heeft met zes vriendinnen haar kinderfeestje bij Margot gehouden. Van tevoren maakte ik me nog wat zorgen of ze het beeldhouwen wel leuk zouden vinden. Maar al snel bleek dat die zorgen voor niets waren. De kinderen hebben zeer enthousiast aan hun beeld gewerkt en ook de ouders reageerden heel positief. Erg leuk was ook dat Margot ook vertelde over waar de mergel wordt gewonnen. Naast creatief bezig zijn dus ook nog een stukje geschiedenis/biologie.

 3. Metsje van der Bij schreef:

  Sinds enkele jaren ben ik zeer enthousiast bezig met beeldhouwen bij Margot. Het is voor mij een ware passie geworden terwijl ik, voor ik ging beeldhouwen, daar nooit over had nagedacht. Het is geweldig om te werken met verschillende soorten steen en je te laten leiden door waar de steen je naartoe brengt. Dat is meestal zeer verrassend. Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder beeldhouwen, je bent even helemaal los van al je beslommeringen en alleen maar bezig met je steen. Geweldig om te doen!

 4. Heleen schreef:

  Al vele jaren beeldhouw ik bij Margot. In een ruim opgezette werkplaats worden door de cursisten d.m.v. raspen, zagen, hakken, schuren en polijsten mooie bijzondere beelden gemaakt. Ook kan er met klei en was worden gewerkt.
  Dit alles onder de creatieve en inspirerende begeleiding van Margot.
  Een genot om daar te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *